PROMO 2018

WERVERSHOOF LAAT ZICH ZIEN.
BEURS VOOR HET HELE GEZIN OP
ZONDAG 11 FEBRUARI 2018.

Exposanten

 

Bedrijven, verenigingen en instellingen laten zich zien op de PROMO.

Activiteiten

 

De leukste activiteiten, presentaties, workshops en acties voor jong en oud.

Team PROMO

 

Deze mensen werken samen met jou aan een succesvolle PROMO.

Historie

 

Sfeerimpressie en highlights PROMO edities 2012 en 2015.

Wervershoof laat zich zien! Onder dit motto zijn wij weer volop bezig met de voorbereidingen van de PROMO 2018. Een beurs waar ongeveer 80 exposanten acte de préséance geven en waar volop activiteiten worden georganiseerd voor de – verwachte – 3500 bezoekers. Net als voorgaande beurzen zullen we er ook in 2018 weer een grote happening van maken.

Het is ook dit jaar weer de bedoeling om een actieve beurs neer te zetten met zoveel mogelijk interactie tussen bezoekers en de aanwezige bedrijven, verenigingen en instellingen. Samen met diverse en enthousiaste exposanten organiseren we de leukste activiteiten, presentaties, workshops en acties voor jong en oud.

De PROMO bezoeken?

Wervershoof is in beweging en het aantal consumenten stijgt. Het economische klimaat laat zien dat er weer kansen liggen om vooruit te kijken. Ben jij ook benieuwd naar wat Wervershoof en omgeving in de toekomst voor jou te bieden heeft? Zet zondag 11 februari 2018 dan alvast in jouw agenda!

Op de PROMO exposeren?

Wil jij jouw bedrijf, vereniging of school ook presenteren op de PROMO? Op deze website vind je alle informatie rondom aanmelden, voorbereiding en deelname. Heb je toch nog een vraag over de PROMO? Of heb je misschien suggesties om de beurs nóg leuker te maken? Neem dan contact met ons op!