Voorbereiding

PRAKTISCHE INFORMATIE
RONDOM JOUW DEELNAME AAN
DE PROMO.
Op zondag 11 februari ontmoeten zo’n 80 exposanten en 3500 bezoekers elkaar in de tennishal van De Dars in Wervershoof. Ik korte tijd moet daarvoor heel wat werk worden verzet. We hanteren daarom wat regels en richtlijnen om alles in goede banen te leiden. Hieronder lees je waar je rekening mee moet houden voor, tijdens én na de beurs.

Opbouwen

Het opbouwen en inrichten van de PROMO zal plaatsvinden op zaterdag 10 februari en zondagochtend 11 februari tot 10.00 uur. Je krijgt voorafgaande aan de beurs een tijdsvak toegewezen waarin jij je gehuurde ruimte kunt opbouwen en/of inrichten. Houd er rekening mee dat het in principe niet mogelijk is om de beursvloer op te rijden met voertuigen of aanhangers. Heb je grote of zware producten of materialen? Geef dit dan aan bij je aanmelding of neem tijdig contact met ons op.

Afbreken

Het afbreken van de PROMO zal plaatsvinden op zondagavond 11 februari. Op maandagochtend 12 februari heb je eventueel nog to uiterlijk 10.00 uur de tijd om de laatste spullen op te halen. Houd er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor het afvoeren van afval en restmaterialen.

Verkoop van (consumptie-)goederen

De verkoop van (consumptie-)goederen is in beperkte mate toegestaan. Wil je op grote schaal goederen verkopen tijdens de PROMO of wil je bijvoorbeeld gaan koken, bakken of braden? Geef dit dan aan bij je aanmelding of neem tijdig contact met ons op.

Horeca tijdens de beurs

Om jouw relaties, bezoekers en standbemanning tijdens de beurs te kunnen voorzien van een hapje en drankje zijn er op de PROMO verschillende horecamogelijkheden.

Informatiemap

Voorafgaande aan de PROMO ontvang je van ons een informatiemap. In deze map vind je alle informatie en benodigdheden die belangrijk zijn voor jouw deelname aan de beurs. Vind je in deze map niet wat je zoekt? Of heb je nu al vragen over jouw aanmelding of deelname? Neem dan contact met ons op.