Deelnemen

BEDRIJF, VERENIGING OF
INSTELLING? LAAT JE ZIEN
OP DE PROMO 2018!
Tijdens de PROMO zijn er verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf, vereniging of onderwijsinstelling te promoten: Een standruimte, vrije vloeroppervlakte of een kraam. Twijfel je over de opties? Je kunt voor jouw aanmelding natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij bekijken graag samen met jou of de PROMO bij jou past. En welke ruimte het meest geschikt voor jou is.

Standruimte

Een standruimte van 12 m2 huurt u voor €380,00. De standruimte is standaard voorzien van twee wanden en vloerbedekking. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inrichting van de standruimte. De standruimte is voorzien van een 230V elektriciteitsaansluiting en je kunt gebruik maken van de WiFi-voorziening. Bij het huren van een stand is beurspromotie inbegrepen, waarbij jouw logo natuurlijk volop zichtbaar is.

Vrije vloeroppervlakte

Vrije vloeroppervlakte huur je per m2. De minimale afname van vrije vloeroppervlakte is 6 m2. Wij hanteren de volgende huurprijzen:

 

€30,00/m2  –  Tot 20 m2
€22,50/m2  –  20 tot 50 m2
€17,50/m2  –  Vanaf 50 m2

 

Bij vrije vloeroppervlakte huur je uitsluitend oppervlakte. Zelf zorg je voor wanden, vloerbedekking en inrichting. De vrije vloeroppervlakte is voorzien van een 230V elektriciteitsaansluiting en je kunt gebruik maken van de WiFi-voorziening. Bij het huren van vrije vloeroppervlakte is beurspromotie inbegrepen, waarbij jouw logo natuurlijk volop zichtbaar is.

Kraam

Een kraam huur je voor €115,00. De kramen zijn 3 meter lang. De kramen zijn voorzien van een 230V elektriciteitsaansluiting en je kunt gebruik maken van de WiFi-voorziening. Let op: Er is een beperkt aantal kramen beschikbaar. Deze zijn in eerste instantie ten behoeve van winkeliers, verenigingen en instellingen.

Elektriciteit en internet

Op de gehele beursvloer is 230V elektriciteit en WiFi aanwezig. Verwacht u onze elektriciteits- of internetvoorziening bovenmatig te belasten? Geef dit dan aan bij uw aanmelding of neem tijdig contact met ons op.

Promotie

Met de PROMO streven wij naar een grote regionale naamsbekendheid. Wij zullen verschillende online en offline kanalen inzetten om onze doelgroepen te bereiken. Huur je een standruimte of vrije vloeroppervlakte? Bij een deel van de uitingen zullen we ook jouw logo gebruiken. Upload deze daarom bij jouw online aanmelding of stuur deze tijdig naar info@promowervershoof.nl.