Voor standhouders

EXPOSEREN OP DE PROMO?
ALLES WAT JE ALS STANDHOUDER
MOET WETEN.

Deelnemen

 

Bedrijf, vereniging of instelling? Laat je zien op de Promo 2018!

Voorbereiding

 

Alle praktische informatie rondom jouw deelname aan de PROMO.

Netwerken

 

Informeel en gezellig bouwen aan jouw netwerk tijdens de PROMO?

Aanmelden

 

Direct aanmelden als exposant? Dit kan snel een eenvoudig online.

De PROMO is een driejaarlijks evenement dat vanuit ondernemen, werken en wonen een platform biedt voor promotie, acquisitie en kennismaking. De focus ligt op Wervershoof en directe omgeving. Maar iedereen die over grenzen kijkt is welkom. De beurs biedt informatie, ontspanning en vermaak. Ingrediënten die op ongedwongen wijze het nuttige met het aangename verenigen. Of het nu gaat om bedrijvigheid, advies, lifestyle, sport en spel of gezondheid. Dit evenement heeft het allemaal. Dus pak uw kans en lift mee!

Exposeren op de PROMO?

Tijdens de PROMO zijn er verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf, vereniging of onderwijsinstelling te promoten: Een standruimte, vrije vloeroppervlakte of een kraam. Meer informatie over de verschillende deelname mogelijkheden vind je hier. Twijfel je over de opties? Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij bekijken graag samen met jou of de PROMO bij jou past. En welke ruimte het meest geschikt voor jou is.

Highlights PROMO 2018

  • 2000 m² beursvloer
  • 3500 bezoekers
  • 80 exposanten
  • Beurs voor het hele gezin
  • Diverse activiteiten
  • Actieve beurspromotie
  • Focus op de regio Wervershoof

Meer informatie?

Voor meer informatie over de PROMO en deelname kun je contact met ons opnemen per e-mail of telefonisch via 06 415 107 23. Wil je samen met de PROMO nadenken over de invulling van de beurs of heb je een idee voor een interessante activiteit? Leuk! Neem ook daarvoor gerust contact met ons op.