Wervershoof laat
zich zien op zondag
11 februari 2018

11 september 2017

11 februari 2018 lijkt nu nog ver weg. Maar ondertussen zijn wij met een enthousiast team van vrijwilligers alweer volop bezig met de voorbereidingen van de Promo 2018. Wervershoof laat zich zien op 11 februari 2018. Dus pak je kans en lift mee!

Net als bij voorgaande edities van de Promo zullen we er ook in 2018 weer een grote happeling van maken. Het is ook dit keer de bedoeling om een actieve beurs neer te zetten met volop interactie tussen bezoekers, bedrijven en verenigingen. Samen met de exposanten gaan we bouwen we aan een mooie beurs en organiseren we de leukste activiteiten en workshops voor de – verwachte – 3500 bezoekers.

De Promo bezoeken?
Wervershoof is in beweging en het aantal consumenten stijgt. Het economische klimaat laat zien dat er weer kansen liggen om vooruit te kijken. Ben jij ook benieuwd naar wat Wervershoof en omgeving in de toekomst voor jou te bieden heeft? Zet zondag 11 februari 2018 dan alvast in jouw agenda!

Op de Promo exposeren?
Wil jij jouw bedrijf, vereniging of school ook presenteren op de Promo 2018? Op deze website vind je alle informatie rondom aanmelden, voorbereiding en deelname. Heb je toch nog een vraag over de Promo 2018? Of heb je misschien suggesties om de beurs nóg leuker te maken? Neem dan contact met ons op!

Credits

Beeld: Pieter Prins Fotografie