Datum voor achtste
editie van Promo in 2018
is bekend

26 april 2017

Wervershoof laat zich zien! Onder dit motto zijn wij weer voorzichtig begonnen met de voorbereidingen van de achtste editie van de Promo in 2018, een beurs waar ongeveer 80 exposanten acte de préséance geven en waar volop activiteiten worden georganiseerd voor bezoekers van jong tot oud.

Na de succesvolle editie van 2015 wordt op zondag 11 februari 2018 opnieuw – en alweer de achtste editie van – de Promo georganiseerd. We hopen dat we er samen met actieve exposanten en enthousiaste bezoekers ook deze keer weer een grote happening van kunnen maken.

Wil jij jouw bedrijf, vereniging of school ook presenteren op de Promo 2018? Op deze website vind je alle informatie rondom aanmelden, voorbereiding en deelname. Heb je toch nog een vraag over de Promo 2018? Of heb je misschien suggesties om de beurs nóg leuker te maken? Neem dan contact met ons op!

Credits

Beeld: Pieter Prins Fotografie