Promo editie 2015
van begin tot eind een
groot succes

15 februari 2015

Gezellig druk. Dat was het tijdens de Promo 2015 op zondag 8 februari. Zo’n tachtig bedrijven en verengingen uit Wervershoof en omstreken lieten zich van hun beste kant zien met prachtige stands en leuke activiteiten voor jong én oud.

Het was alweer de zevende editie van de Promo in Sport- en Wellnesscentrum De Dars in Wervershoof. Maar het evenement blijft groeiende in professionaliteit, omvang en naamsbekendheid en dat was goed merkbaar op 8 februari. We kijken terug op een zeer geslaagde dag voor de ruim 3500 bezoekers, dankzij de enthousiaste ondernemers en verenigingsmensen, de mooie stands en de diverse activiteiten die door exposanten op eigen initiatief werden georganiseerd.

Met proeverijen, prijsvragen, een pluktuin, een minikermis, beauty behandelingen, een fotoshoot, een modeshow en diverse andere belevenissen was de Promo 2015 een geweldige beurs voor het hele gezin. We willen daarom iedereen bedanken voor zijn of haar deelname of aanwezigheid en hopen iedereen in 2018 weer te zien!

Wil jij jouw bedrijf, vereniging of school ook presenteren op de Promo? Op zondag 11 februari 2018 wordt de 8e editie van de beurs georganiseerd. Aanmelden voor de Promo 2018 kan hier. Heb je vragen over de Promo 2018? Of misschien suggesties om de beurs nog leuker te maken? Neem dan contact met ons op!

Credits

Beeld: Pieter Prins Fotografie